Διαδικτυακές Συναλλαγές

Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών της για προσβασιμότητα και άμεση ενημέρωση. Παρέχει έτσι τη δυνατότητα παρακολούθησης της αγοράς και του προσωπικού τους χαρτοφυλακίου και την εισαγωγής εντολών σε πραγματικό χρόνο, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που δημιούργησε με την ονομασία Z-Trade.

Top/Bottom 10 delayed data Powered by Inbroker

Αγορές

Η εταιρεία δίνει έμφαση στις εξελίξεις της παγκόσμιας αγοράς και εστιάζει στην ανάγκη για μεγαλύτερη διαφοροποίηση των χαρτοφυλακίων των πελατών της πέρα από τα στενά πλαίσια της ελληνικής αγοράς. Για τους λόγους αυτούς επιλέγει να αναπτύξει συνεργασίες διεισδύοντας στις σημαντικότερες ανεπτυγμένες και αναπτυσσόμενες διεθνείς αγορές. Ενδεικτικά οι αγορές που δραστηριοποιείται η εταιρία ως απευθείας μέλος είναι οι εξής:

  • Μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Καλύπτει την ελληνική αγορά Μετοχών και Παραγώγων
  • Μέλος του Χρηματιστηρίου Κύπρου

Παράλληλα, η εταιρία έχει έντονη παρουσία και δραστηριότητα με απευθείας πρόσβαση στις μεγαλύτερες οργανωμένες αγορές μετοχών και παραγώγων του εξωτερικού.

Η προσφορά και η ποιότητα των υπηρεσιών σε υψηλό επίπεδο αποτελούν για την εταιρεία καθημερινή πρόκληση. Πάνω σε αυτή τη βάση «χτίζονται» διαρκώς συνεργασίες που αφορούν νέα προϊόντα ενώ παράλληλα επανδρώνονται τα τμήματα με εξειδικευμένα στελέχη που διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό και το χρηματιστηριακό χώρο.

© 2015 EUROXX | ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ
creation by
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας euroxx.gr.

Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.

Συμφωνώ