Διαδικτυακές Συναλλαγές

Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών της για προσβασιμότητα και άμεση ενημέρωση. Παρέχει έτσι τη δυνατότητα παρακολούθησης της αγοράς και του προσωπικού τους χαρτοφυλακίου και την εισαγωγής εντολών σε πραγματικό χρόνο, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που δημιούργησε με την ονομασία Z-Trade.

Top/Bottom 10 delayed data Powered by Inbroker

Διαδικτυακές Συναλλαγές

Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών της για προσβασιμότητα και άμεση ενημέρωση. Παρέχει έτσι τη δυνατότητα παρακολούθησης της αγοράς και του προσωπικού τους χαρτοφυλακίου και την εισαγωγής εντολών σε πραγματικό χρόνο, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας με την ονομασία Z-Trade της εταιρείας Metric Trade ΕΠΕ.

Το Z-Trade προσφέρει σημαντικότατες δυνατότητες στο χειριστή και παρέχει μια συνολική εικόνα για τις εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρίες. Ενδεικτικά αναφέρονται, η δυνατότητα τεχνικής ανάλυσης και ολοκληρωμένης παρουσίασης των θεμελιωδών στοιχείων των εταιριών που διαπραγματεύονται, στατιστικά στοιχεία, ιστορικές κινήσεις κ.α. Επιπλέον, υποστηρίζει την αγορά παραγώγων με όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες και διαγραμματικές απεικονίσεις.

Δυνατότητες Z-Trade

Στην σημερινή της έκδοση 2.85, η εφαρμογή καλύπτει τους παρακάτω τομείς:

 • Διαχείριση χαρτοφυλακίων εκτέλεση και επιβεβαίωση εντολών με πλήρη υποστήριξη Margin Accounts και real-time αποτίμηση.
 • Παρακολούθηση της αγοράς με δυνατότητα online μετάδοσης (κλάδοι,κερδισμένες, χαμένες, εμπορεύσιμες, κατηγορίες εταιριών).
 • Τεχνική Ανάλυση (ιστορικές τιμές 52 εβδομάδων, συγκριτική παρουσίαση με δείκτες και άλλες μετοχές, High-Low, Μερίσματα, Splits, Κινητοί μέσοι 5, 15, 30, 60, 90, 200 ημερών, Bollinger, MACD, Price Oscillator, Προσθαφαιρούμενος, Θετικός, Αρνητικός όγκος, RSI, κλπ).
 • Θεμελιώδης Ανάλυση (συγκριτικά στοιχεία πωλήσεων, κερδών, αξιών, p/e, μέσοι όροι κλάδων, στοιχεία ισολογισμών, λογιστικές καταστάσεις τριμήνων, αριθμοδείκτες, κλπ).
 • Ανασκόπηση (εβδομαδιαία, μηνιαία, 3μηνιαία, 6μηνιαία, 52εβδομάδων, από αρχής έτους με κερδισμένους-χαμένους για κάθε περίοδο) με βάση την τελευταία συνεδρίαση.
 • Έρευνα των μετοχών σε σχέση της τιμής με τα θεμελιώδη μεγέθη και σε σχέση με τις ακρότατες τιμές της. Πλήρης υποστήριξη εκτυπώσεων για χαρτοφυλάκια, αγορές και αναλύσεις.

Πλεονεκτήματα της Εφαρμογής

 • Σταθερότητα του περιβάλλοντος που αποτελεί βιομηχανικό προϊόν software, εξελιγμένης τεχνολογίας, που ελέγχεται διαρκώς για σφάλματα ή λάθη.
 • Εξοικονόμηση bandwidth μέσω της επιλεκτικής συμπίεσης των αρχείων και της δημιουργίας τοπικής βάσης δεδομένων στο μηχάνημα του πελάτη κατά την διάρκεια της επίσκεψής του.
 • Εξοικονόμηση ισχύος της μονάδας επεξεργασίας CPU, μέσω της επιλεκτικής κρυπτογράφησης όσων στοιχείων περιέχουν δεδομένα και προτιμήσεις των πελατών.
 • Ισχυρή κρυπτογράφηση (168 bit) η οποία δεν υπόκειται σε περιορισμούς μήκους κλειδιού (που σήμερα είναι τα 128 bit).
 • Ανοιχτή αρχιτεκτονική επέκτασης και συντήρησης μέσω της χρήσης ευρέως διαδεδομένων υποσυστημάτων.
 • Ταχύτατη εγκατάσταση.

Πρόσβαση

Για να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση στην πλατφόρμα Z-Trade πρέπει απλά να υπογράψει τη σχετική σύμβαση συνεργασίας. Κάντε «κλικ» εδώ για να μεταφορτώσετε το έντυπο της σύμβασης. Στη σύμβαση θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει βεβαιωθεί το γνήσιο υπογραφής από οιοδήποτε αρμόδιο για τη βεβαίωση αυτή δημόσιο φορέα. Μετά τη συμπλήρωσή του μπορείτε να το στείλετε ταχυδρομικώς στην διεύθυνση: Παλαιολόγου 7, 152 32, Χαλάνδρι, ΑΘΗΝΑ

 

Με την παραλαβή της σύμβασης, θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) με το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό Εισόδου στην εφαρμογή.Η εφαρμογή λειτουργεί με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο που παρέχεται από την Metric Trade ΕΠΕ, η οποία είναι πιστοποιημένη για την συγκεκριμένη υπηρεσία από το ΧΑ . Η ελάχιστη χρέωση που επιβαρύνει κάθε χρήστη επιβάλλεται για την κάλυψη και μόνο των εξόδων παρακολούθησης της συνεδρίασης σε πραγματικό χρόνο (Real Time) που αποδίδονται από την Εταιρεία στο ΧΑ, και μόνο στην περίπτωση που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή.

Σχετικοί Σύνδεσμοι

 OnLine Internet Trading

Βοηθητικά Εργαλεία

Συμβασή Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Z-Trade

Προσυμβατκό Πακέτο Πληροφόρησης Adobe Acrobat Reader 

Οδηγός Επενδυτών Εικονική Μηχανή (Java) SUN

© 2015 EUROXX | ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ
creation by
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας euroxx.gr.

Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.

Συμφωνώ