Διαδικτυακές Συναλλαγές

Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών της για προσβασιμότητα και άμεση ενημέρωση. Παρέχει έτσι τη δυνατότητα παρακολούθησης της αγοράς και του προσωπικού τους χαρτοφυλακίου και την εισαγωγής εντολών σε πραγματικό χρόνο, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που δημιούργησε με την ονομασία Z-Trade.

Top/Bottom 10 delayed data Powered by Inbroker

Ιδιώτες Επενδυτές

Από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας της, κεντρική επιδίωξη των προσπαθειών της εταιρείας αποτέλεσε η παροχή κατά το μέγιστο, ολοκληρωμένων επενδυτικών υπηρεσιών στον ιδιώτη πελάτη. Η εταιρεία αναζητά διαχρονικά λύσεις για τη βέλτιστη ανταπόκριση στις επενδυτικές ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της, διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση μέσω της διαρκούς επιμόρφωσης των στελεχών της και του εμπλουτισμού του ανθρώπινου δυναμικού της.

Οι μεγάλες αλλαγές που έχουν σημειωθεί στην επενδυτική βιομηχανία από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 όπου ξεκίνησε τη δραστηριότητα της η εταιρεία, έχουν ήδη αφομοιωθεί από τους επενδυτές, οι οποίοι πλέον παρουσιάζονται με πιο πολύπλοκες ανάγκες και επικεντρώνονται σε πιο εξειδικευμένα προϊόντα. Η εταιρεία μέχρι σήμερα καταφέρνει να ανταποκριθεί με αμεσότητα και διάρκεια στις απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου επενδυτικού τοπίου, απαντώντας στον ανταγωνισμό με την παροχή μιας ευρείας γκάμας επενδυτικών προϊόντων και επιλογών τόσο στην Ελλάδα όσο και στις διεθνείς αγορές είτε απευθείας είτε συνάπτοντας στρατηγικές συνεργασίες με διεθνείς επενδυτικούς οίκους εγνωσμένης αξίας.

Για την όσο το δυνατόν αποδοτικότερη διάχυση των υπηρεσιών της, η εταιρεία έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα πωλήσεων, η οποία εκτείνεται γεωγραφικά σε όλη την Ελλάδα και αποτελείται από Συνδεδεμένους Αντιπροσώπους, Ανώνυμες Εταιρείες Επενδυτικής Διαμεσολάβησης (ΑΕΕΔ) και Ανώνυμες Εταιρείες Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών (ΑΕΠΕΥ). Η ομάδα αυτή ανταποκρίνεται άμεσα στις επενδυτικές ανάγκες των σχεδόν 50.000 πελατών της εταιρείας, ώστε αυτοί να είναι σε θέση να πάρουν τις ενδεδειγμένες επενδυτικές αποφάσεις για την κατανομή του ενεργητικού τους. Η μετάβαση από τον παραδοσιακό χρηματιστή της δεκαετίας του ‘90 στον ολοκληρωμένο χρηματοοικονομικό σύμβουλο του σήμερα, ήταν για την εταιρεία απολύτως επιτυχής και μπορεί πλέον στο σημερινό απαιτητικό χρηματοοικονομικό περιβάλλον να επεξεργάζεται παραγωγικά το επενδυτικό προφίλ των πελατών της, και να παρουσιάζει επενδυτικές προτάσεις, βασισμένες στην πρωτογενή ανάλυση και τη βέλτιστη κατανομή του ενεργητικού στις ανάλογες κατηγορίες.

© 2015 EUROXX | ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ
creation by
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας euroxx.gr.

Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.

Συμφωνώ