Διαχείριση Χαρτοφυλακίων

Οι διεθνείς αγορές χρήματος και κεφαλαίου παρουσιάζουν ευκαιρίες αλλά και κινδύνους ικανούς να ανατρέψουν τα σχέδια και τις μελλοντικές επιθυμίες των επενδυτών. Η επαγγελματική διαχείριση της εταιρείας στοχεύει στην εκμετάλλευση των ευκαιριών αυτών με ταυτόχρονη άμβλυνση του βαθμού κινδύνου των χαρτοφυλακίων των πελατών μέσα από σύγχρονα εργαλεία διαχείρισης και αυτονομημένες διαδικασίες που προσφέρουν τη μέγιστη ευελιξία.

Top/Bottom 10 delayed data Powered by Inbroker

Πωλήσεις

Με μία αποφασιστική μεταβολή της πελατειακής της στόχευσης, η εταιρεία μπαίνοντας στη δεύτερη δεκαετία δραστηριότητάς της, έστρεψε την επιχειρηματική προσοχή και προς τους θεσμικούς πελάτες, κίνηση η οποία την εδραίωσε ως τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο πάροχο επενδυτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Ισχυρό πυλώνα του επιτυχημένου επαναπροσδιορισμού της στρατηγικής της εταιρείας αποτέλεσε από την πρώτη κιόλας στιγμή το τμήμα Οικονομικών Αναλύσεων που έθεσε τις βάσεις για τη σταδιακή αξιοσημείωτη ανάπτυξη των θεσμικών πωλήσεων. Βασικό συστατικό της επιτυχίας αποτέλεσε επίσης η στενή αλληλεπίδραση του τμήματος Πωλήσεων με το τμήμα Ανάλυσης, αφού η έμπειρη ομάδα πωλήσεων κατάφερε να προωθήσει επιτυχώς τις μελέτες που εκπόνησε το τμήμα Ανάλυσης, παρέχοντας έτσι στους θεσμικούς πελάτες την ανεξάρτητη, αντικειμενική γνώμη της εταιρείας.

Η ικανότητα της εταιρείας να διεισδύει και να προβάλει τα δυνατά σημεία των εισηγμένων εταιρειών σε δυνητικούς επενδυτές, αποδείχθηκε σημαντική παράμετρος ανάδειξης των επενδυτικών της προτάσεων και δυνατοτήτων. Η διεξαγωγή των Road Shows σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και στις ΗΠΑ έτυχε σημαντική αποδοχής από θεσμικούς επενδυτές και βοήθησε στη δημιουργία ορθής αντίληψης για τις δυνατότητες και τις προοπτικές της τοπικής αγοράς.

Η εταιρεία απασχολεί ένα υψηλά καταρτισμένο επαγγελματικό δυναμικό με μία μακρά εμπειρία στις χρηματοοικονομικές αγορές και η πελατειακή της βάση αποτελείται κυρίως από διεθνείς χρηματιστηριακούς οίκους και τελικούς πελάτες. Το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και εξειδίκευσης προσδίδει στην εταιρεία την ικανότητα να εκπληρώνει τις επιθυμίες των πελατών της με ταχύτητα και ακρίβεια.

Στα ισχυρά πλεονεκτήματα της εταιρίας, πέρα από την εμπειρία των στελεχών της, περιλαμβάνεται και το προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εταιρείας λογισμικό συναλλαγών. Οι συναλλακτικές πρακτικές που εφαρμόζονται είναι σύντονες με την οδηγία MiIFID, διασφαλίζοντας την καλύτερη μέθοδο εκτέλεσης εντολών για τους πελάτες. Τα λογισμικά συστήματα της εταιρείας προσφέρουν συνδέσεις FIX και DMA διαμέσου καταξιωμένων διεθνών παρόχων (AUTEX, FIDESSA, BBG, RADIANCΕ, κτλ).

© 2015 EUROXX | ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ
creation by
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας euroxx.gr.

Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.

Συμφωνώ