Διαδικτυακές Συναλλαγές

Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών της για προσβασιμότητα και άμεση ενημέρωση. Παρέχει έτσι τη δυνατότητα παρακολούθησης της αγοράς και του προσωπικού τους χαρτοφυλακίου και την εισαγωγής εντολών σε πραγματικό χρόνο, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που δημιούργησε με την ονομασία Z-Trade.

Top/Bottom 10 delayed data Powered by Inbroker

Φιλοσοφία

Το τμήμα Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου (ΔΧ) της εταιρείας, συνδυάζει πρωτοποριακά προϊόντα και προσφέρει με συνέπεια στιβαρές επενδυτικές λύσεις. Ο σχεδιασμός των προσφερόμενων υπηρεσιών εστιάζει στην εκπλήρωση των αναγκών και των στόχων των πελατών, διατηρώντας ωστόσο τον προσωποποιημένο χαρακτήρα, στοιχείο που διαχρονικά διαφοροποιεί την εταιρεία από τον ανταγωνισμό.

Πρωταρχικός στόχος του τμήματος ΔΧ είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας και η επίτευξη επιδόσεων μέσα από διαπιστευμένες διαδικασίες επιλογής επενδυτικών εργαλείων και πρόσβαση σε επιτυχημένες λύσεις κατόπιν ανίχνευσης του επενδυτικού τοπίου.

Η συνολική υπηρεσία της διαχείρισης είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να αρμόζει σε ένα μεγάλο εύρος πελατών, καλύπτοντας τόσο ιδιωτικά όσο και θεσμικά χαρτοφυλάκια. Αναγνωρίζει ότι οι απαιτήσεις των πελατών της εταιρείας είναι μοναδικές και δίνει τη δέουσα βαρύτητα στη διάρκεια, την εμπιστευτικότητα και το διαχρονικά υψηλό επίπεδο παροχών.

© 2015 EUROXX | ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ
creation by
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας euroxx.gr.

Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.

Συμφωνώ