Διαδικτυακές Συναλλαγές

Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών της για προσβασιμότητα και άμεση ενημέρωση. Παρέχει έτσι τη δυνατότητα παρακολούθησης της αγοράς και του προσωπικού τους χαρτοφυλακίου και την εισαγωγής εντολών σε πραγματικό χρόνο, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που δημιούργησε με την ονομασία Z-Trade.

Top/Bottom 10 delayed data Powered by Inbroker

Σχέδιο Aδιάλειπτης Λειτoυργίας - Covid-19

Αγαπητοί μας πελάτες,

Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι, ενόψει των εξελίξεων του Κορωναϊού, έχουμε ενεργοποιήσει το σχέδιο αδιάλειπτης λειτουργίας της εταιρείας μας προκειμένου να είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε ακόμα και εξ αποστάσεως, εάν χρειαστεί.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων, συνεργατών και πελατών μας, για όσο χρόνο παραμένουν καθημερινά στους χώρους των γραφείων μας. Για το λόγο αυτό παρακολουθούμε στενά και εφαρμόζουμε τις οδηγίες που δίνονται από το Υπουργείο Υγείας και όλες τις αρμόδιες αρχές. Ταυτόχρονα, βεβαίως, εφαρμόζουμε μέτρα και διαδικασίες που αποσκοπούν στην εξασφάλιση της αδιάλειπτης εξυπηρέτησης των πελατών μας, σε περίπτωση που υποχρεωθούμε να εκκενώσουμε τους χώρους των γραφείων μας για κάποιο χρονικό διάστημα.

Θέτουμε, κατά συνέπεια, σε γνώση σας τις παρακάτω πληροφορίες:

- Η μεταξύ μας επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όχι μόνο δεν πρόκειται να διακοπεί, αλλά αντιθέτως θα πρέπει να αυξηθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Η εταιρεία μας είναι πλήρως έτοιμη να εξυπηρετήσει κάτι τέτοιο.

- Η μεταξύ μας επικοινωνία μέσω σταθερών τηλεφώνων θα αντικατασταθεί με προώθηση των κλήσεων σε κινητά τηλέφωνα, των αρμοδίων κατά περίπτωση στελεχών. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε για την προσοχή σας στους αριθμούς κινητών τηλεφώνων των προσώπων της εταιρείας μας που κυρίως σας εξυπηρετούν.

- Κάθε επιχειρησιακή μονάδα και κάθε λειτουργικό τμήμα της εταιρείας μας θα είναι πάντοτε σε θέση να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας εξυπηρετήσει, σε σχέση με οποιοδήποτε θέμα αφορά τη συνεργασία σας με την εταιρεία μας.

- Θεωρούμε σκόπιμο να σιγουρευτείτε ότι έχετε διαθέσει στην εταιρεία μας τα ισχύοντα σήμερα στοιχεία επικοινωνίας σας, ιδίως τον αριθμό κινητού τηλεφώνου και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση: εφόσον μας έχετε γνωστοποιήσει αυτά που χρησιμοποιείτε, η μεταξύ μας επικοινωνία δεν πρόκειται να διακοπεί!

- Το τηλεφωνικό κέντρο και η ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας μας θα συνεχίσουν να απαντούν στις κλήσεις και τα μηνύματά σας αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια των εργασίμων ωρών και ημερών.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και προσβλέπουμε στη συνεργασία σας, με την ευχή να βελτιωθεί σύντομα η κατάσταση και να επιστρέψουμε στην καθημερινή και ομαλή λειτουργία μας το ταχύτερο δυνατό.Με εκτίμηση,Euroxx Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ

© 2015 EUROXX | ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ
creation by
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας euroxx.gr.

Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.

Συμφωνώ